Soal Matematika SD

Diposkan oleh suhend ra on Rabu, 31 Oktober 2012

Wektu nyong lagi sinau matematika  ning ruang tamu witoro bar sholat Isya, Bapake nyong pirso banjur menehi tulisan ning bukune nyong :

Tulisane koyo kiye :
  1. 23.465 X 99.999 = ....
  2.  1+2+3+4+5+......+99+100 =...
  3. 1 - 2 - 3 + 4 +5 - 6 - 7 + 8 + 9 - ... -99 + 100 = ....
Bapake nyong menehi wektu 10 menit kanggo njawab soal mau, yen biso Nyong arep ditukokake Es Cream Magnum.

Nyong ngotak-atik soal mau ning sakwise 10 menit, nyong durung ngerti jawabane. Bapak banjur matur yen durung ngerti cobo kowe golek jawabane lan coro sing ringkes kanggo njawab soal mau.
Hadiah es cream magnum tetep berlaku.
Nyong berharap pamiarso ono sing menehi ngerti coro njawab soal mau dadi nyong biso oleh es cream magnum soko bapake nyong.

Matur nuwun mbok bilih pamiarso sudi maringi pangertosan kawulo.

soal matematika SD
Sabar .... link dereng Oyan damel

{ 0 komentar... read them below or add one }

Poskan Komentar