Artikel Gratis Copy Paste

Diposkan oleh suhend ra on Kamis, 01 November 2012

Lah, kiye kesenengane wog sing males ;). Ono pirang-pirang situs sing nawakake artikel-artikel gratis sing iso Panjenengan copy paste ning blog Panjenengan dhewe. Biasane situs-situs mau njaluk penulisan copyright karo link balik nyang situs-situs mau.
  1. Ezine
  2. GoArticles

Ojo Kakehen nganggo artikel-artikel wong liyo!
Pengunjung situs Panjenengan mengko ngroso bosen yen apa sing Panjenegan dhuweni mung artikel-artikel duweke wong liyo – ora ono sing orisinal.
Copy Paste
Copy Paste

Sebagiyan blogger ngolehake tulisan dimuwat ning blog wong liyo, asal ono link balik nyang blog-e. Sing penting menehi ngerti blogger mau yen Panjenengan pingin ngopy paste tulisane. Akeh wong – yen  pingin ngrujuk karo tulisan wong liyo – ora ngopy paste tulisan mau, Ning nggawe link nyang tulisan sing dimaksud. Yen ngono kabeh wong musti oleh versi sing paling anyar kadi sing asli, lan ora ono masalah copy paste tulisan.

O yo, ngati-ati yen Panjenengan seneng copy paste tulisan wong liyo! Sebagiyan besar search engine (bing, Google, Yahoo, lan liya-liyane) ora nyenengi masalah kuwi (plagiat jarene!).
Akibate peringkat Blog panjenengan ning search engine musti mudun.

{ 0 komentar... read them below or add one }

Poskan Komentar