Cara Menampilkan Youtube ke Blog

Diposkan oleh suhend ra on Kamis, 01 November 2012

Cara Menampilkan Youtube ke Blog
Peringatan
Tips sing sederhana iki penting kanggo Panjenengan sing  pengen upload youtube ing artikel-artikel Panjenengan tinapi durung ngerti carane.

Apa fungsine youtube ing Blog panjenegan sih? lan opo kudu nampilke video youtube ing setiap artikel Blog Panjenengan?

Fungsi nampilke youtube  ing artikel Blog Panjenengan akeh, salah sijine menehi  dokumentasi  visual supoyo pamiarso luwih paham karo tema sing lagi panjenengan Bahas. Lan tentune ora kabeh postingan kudu ono tampilan youtube, Panjenengan pertimbangke perlu opo ora nampilke video Youtube.

Cara Menampilkan Youtube ke Blog

1. Tulis artikel Panjenengan luwih ndishik.
2. Panjenengan bukaken www.youtube.com kanggo nentukake video opo sing panjenengan upload. Banjur Copy code embed-youtube Panjenengan.
3. Balik maning ing artikel Panjenengan, ubah tampilan kadi Compose ing HTML. Banjur paste code embed ing artikel Panjengan.
4. Kode embed contone koyo iki.
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/7ZcHu0QrPvg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
5. Mbok bilih wis siap, Panjenegan publish bae. 

utowo men gampang copy paste bae kode koyo kiye :


<div style="text-align: center;">
<br /></div>
</div>
<iframe allowfullscreen="allowfullscreen" frameborder="0" height="420" src="http://www.youtube.com/embed/7ZcHu0QrPvg" width="640"></iframe><img border="0" height="0" src="http://i2.ytimg.com/vi/7ZcHu0QrPvg/0.jpg" width="0" /><br />
<div style="text-align: center;">
<br /></div>
<div style="text-align: center;">
Hidup terasa indah bersama teman-teman di SMA Negeri 2 Pemalang</div>
</div>

Catetan : 
sing diwarnai biru ubah nganggo kode youtube Panjenegan. Selamat Nyobo....

Hasil html mau koyo kiye :
Hidup terasa indah bersama teman-teman di SMA Negeri 2 Pemalang


{ 0 komentar... read them below or add one }

Poskan Komentar