Google Pagerank

Diposkan oleh suhend ra on Kamis, 01 November 2012

Bapakke Nyong menehi ngerti yen nyong arep pengin Pagerank ning Google apik becikke ngikuti sarane Bapak :

1. Kirim ning komentar blog-ke konco ing paling setithik 4 Blogs sing nduweni Page Rank>3.
2. Gawenen Tulisan sing nduweni kata-kata sing akeh
3. Blog dirancang kanthi apik, lan ngandung paling setithik 25 posting.
4. Ngasilke posting sing berhubungan karo niche penulis
5. Gawenen Tulisan sing rapi, matang lan to the point
6. Ojo pernah nyoba promosi blog-ke dhewe ing postingan tamu, ngomong topik bae.
7. Tambahno gambar lan video ben postingan menonjol lan pengunjung betah ing blog.

Kui sarane Bapakke Nyong, isih akeh, ning Nyong durung mudeng.

Google Page Rank
Google Page Rank
Ananging Bapakke Nyong ugo pesen yen Page Rank kuwi dudu siji-sijine tujuan gawe Blog, sing penting blog nduweni isi utowo tulisan sing bermanfaat kanggo wong akeh.

{ 0 komentar... read them below or add one }

Poskan Komentar