Teh Cap Djenaka Pekalongan

Diposkan oleh suhend ra on Kamis, 01 November 2012

Bapake Nyong kuwi senengane ngunjuk teh sing Nasgitel.
Yen Bapak kondur soko Bekasi ... biasane Ibu ndamel unjukan soko Teh.
Sing nyong ngerti soko Ibu resep menyeduh teh sing nikmat yo koyo kiye :

  1. Pilih teh sing ora akeh campurane (koyo kembang mlati lan sak liyane).
  2. Teh wujude lembut, ora kasar-kasar.
  3. Ambune koyo suket.
  4. Nyajikake nganggo banyu sing umeb (mendidih).
Jare Bapak, Resep mau yen diterapke bener arep ngasilke ambu sing nyegerake, roso sing enak.
Resep no, 1, 2 lan 3 ono ing Teh Cap Djenaka Pekalongan.
Tinggal Panjenengan njalakake resep no 4.
Sumonggo mas...

Teh Cap Djenaka Pekalongan
Teh Cap Djenaka Pekalongan

{ 0 komentar... read them below or add one }

Poskan Komentar