Teks Berjalan di Blog melalui html di Blogger 1

Diposkan oleh suhend ra on Kamis, 01 November 2012

Tips
Tips
Ing Postingan iki Ar royan Dwi Saputra arep blajaran carane supoyo teks utowo tulisan biso mlaku.Nambahke teks berjalan tujuane Royyan supoyo nggawe pembaca fokus ing  layar.
Gawe teks berjalan kuwi gampang, nganggo setithik kode html Panjenengan biso nggawe ing blog. Panjenengan biso nggunakake teks berjalan iki ing blogger wordpress Panjenengan, utawa platform layane.
Sumonggo ngikuti prosedur ben teks berjalan biso diterapke ing Blog Panjenengan.

Teks Berjalan Soko Tengen Menyang Kiwo

Ar Royyan Dwi Saputra | Anak SD Belajar Blog


Kiye kode HTML Teks berjalan sing ning ndhuwur, Panjenengan copy paste mawon ing Blog Panjenengan. Sing Nyong warnai karo warna Abang, ganti nganggo tulisanne Panjenengan.
Selamat mencoba.  

<marquee ALIGN="Top" LOOP="infinite" BGCOLOR="#FFFFFF" DIRECTION="left" HEIGHT=30 WIDTH=200> Ar Royyan Dwi Saputra | Anak SD Belajar Blog. </marquee>


{ 0 komentar... read them below or add one }

Poskan Komentar