Tips Menggoreng Cabe secara Benar

Diposkan oleh suhend ra on Kamis, 01 November 2012

Biasane yen diprentah Ibu nggoreng Cabe kanggo nggawe sambel, nyong biasane golek alesan supoyo ora nggoreng cabe. Nyong dudu ora manut karo prentahe wong tuwo, nyong hamung nduweni pengalaman sing ora apik wektu nggoreng cabe.

Pengalaman sing ora apik wektu nggoreng cabe yoiku nyong kejeblukan cabe, kulite tangane nyong keno cabe mau dadi kroso perih ning tangan.
Cabe
Cabe

Sepisan pindo Ibu ngrerteni opo sing dadi alesane nyong, tinapi sakwise Ibune nyong mperhatikake setiap diprentah nggoreng cabe nyong golek alesan, akhire Ibu menehi tips nggoreng cabe sing bener.

Tips nggoreng cabe sing bener yoiku sakdurunge cabe di goreng, cabe diiris ndhisik.
Masuk akal kanggo nyong sih, amarga cabe kan ono rongga udarane dadi yen diiris ndhisik cabe ora bakal njebluk.
Tips sederhana, tinapi bermanfaat kanggo cah cilik koyo nyong.

{ 0 komentar... read them below or add one }

Poskan Komentar