Cara membuat link nama teman di facebook

Diposkan oleh suhend ra on Kamis, 01 November 2012

Tips and Trics
Tips and Trics
Cara membuat link nama teman di facebook .
Nggawe link Jenenge konco ing facebook Jebul guampang nemen, terus priye carane?? 
carane ngene : 


  1. Panjenengan buka facebook 
  2. Tulis ing dinding utawa gambar Panjenengan utawa dinding Konco Panjenengan
  3. Panjenengan ketikan tanda @ ing dinding facebook
  4. Sakwise tanda  @ , Panjenengan tulis  Jenenge Kanco Panjenengan
  5. Tempel ke dinding utawa gambar Panjenengan utawa dinding Konco Panjenengan.
  6. Kiye Nyong kasih contohe :

"Nyong saiki pengin duwe Konco @Ar Royyan Dwi Saputra ing facebook"

{ 0 komentar... read them below or add one }

Poskan Komentar