Cara Nggawe Blog Ing Blogger

Diposkan oleh suhend ra on Kamis, 01 November 2012

Cara Nggawe Blog Ing Blogger - Blog yaiku singkatan soko Web log, sing artine Sakwijining aplikasi web awujud tulisan-tulisan (sing umum kasebut posting ing halaman web). Tulisan-tulisan kuwi sing sering diurut soko ing paling anyar lan diikuti karo sing lawas. 

Awal mulane, blog digawe kanggo catetan pribadi sing disimpen online, Ananging Saiki isi dari blog luwih variatif, ono sing isin tutorial ( conton blog kiye ), curhat, bisnis lan liya-liyane. Secara umum, blog kuwi podho bae karo website koyo ning internet. 
Blogger
Blogger
Platform blog utawa ing sering kasebut mesin blog digawe oleh para designer/programer penyedia blog supaya gampang nganggoe. Biyen, kanggo nggawe aplikasi web diperlukkake pengetahuan pemrograman HTML, PHP, CSS dan lan liya-liyane,  Nganggo blog saiki ora perlu   pengetahuan pemrograman HTML, PHP, CSS, Saiki luwih gampang koyo nyebut angka 1 2 3.

Cara Nggawe Blog Ing Blogger

Salah sak wijine penyedia blog gratis sing cukup populer saiki yoiku  blogspot utawa blogger, Rikala ndaftar  yaiku melalui situs blogger.com nanging aran domain sing arep Panjenengan nganggo yaiku sub domain soko blogspot, conton : soal-matematika-smk.blogspot.com

Kenang opo kudu nggawe blog ing blogger.com dudu ning situs penyedia blog liyane? Sebenere ora ono keharusan kanggo nggawe blog ing blogger, Ananging ono akeh kelebihan sing diduweni blogge.com yoiku gampang ngoperasikake  dadi cocok kanggo pemula, luwih leluwasa ngganti lan ngedit template dadi tampilan blog Panjenengan  luwih fresh amarga hasil kreasi dhewe, custom domain utawa Panjenenganbisa ngubah Jeneng blog sampeyan nganggo jeneng domain dhewe misale soal-matematika-smk.blogspot.com di ubah dadi soal-matematika-smk.com, hosting tetep nganggo blogspot lan isih tetep gratis.

Internet kuwi sifate dinamis, dadi mungkin sak jeroning wektu panduanCara Nggawe Blog Ing Blogger iki arep sethitik beda karo opo sing Panjenengan lihat ing blogger.com

Kanggo ngurangi hal sing ora perlu di tulis, simak bae Cara Nggawe Blog Ing Blogger

Nggawe Email

Salah sak wijine syarat sing kudu dipenuhi kanggo nggawe blog yoiku Panjnengan duwe alamat email sing isih aktif. Mbok bilih Panjengan durung duwe alamat email, silahkan daftar  ing gmail amarga blogger kuwi salah sak wijin layanan soko Google dadi wektu ndaftar ing blogger apik nganggo email gmail
Mbok bilih Panjenengan durung paham kpriben  cara nggawe email, silahkan maca ndhisik postingan cara nggawe email gmail

NDaftar Blog Ingi Blogger : Silahkan Panjenengan kunjungi situs http://www.blogger.com

{ 0 komentar... read them below or add one }

Poskan Komentar