Mengganti Favicon di Blog

Diposkan oleh suhend ra on Kamis, 01 November 2012

Mengganti Favicon di Blog
Saiki Nyong lagi pengin ngganti favicon sing ono ing blog, Ben gambare  ora Standar koyo ning Blogger / blogspot.:
Favicon
Favicon

Mengganti Favicon di Blog
Mengganti Favicon di Blog
Nyong nggati favicon maksude ben Blog-ke Nyong nduweni ciri khas 'sesuatu' supoyo tampil beda.Teknik kiye bagi sebagian wong sangat gampang, Nangis percaya utawa ora ternyata akeh wong golek Nyang Om Google utawa Mbakyu Yahoo golek jawaban ing pertanyaan: mengganti favicon!

Nah saiki piye carane?
Gampang bae, paling gampang nganggo gambar, amarga gambar mampu berbicara utawa njelaske  kata-kata.

Mengganti Favicon di Blog
Mengganti Favicon di Blog
Kanggo nggati favicon standar blog kiye carane :

- Panjenengan klik tab Framework

Mengko Panjenengan weruh gambar  lebih kurang koyo kiye
:
Mengganti Favicon di Blog
Mengganti Favicon di Blog
Sudah jelas kan? Panjenengan  tinggal klik Change yen upload favicon pilihan dhewe.

{ 0 komentar... read them below or add one }

Poskan Komentar