Cara nggawe email ing gmail

Diposkan oleh suhend ra on Kamis, 01 November 2012

Cara nggawe email ing gmail – Mbok bilih Panjenengan berkecimpung ing dunia online/internet, duwe email kuwi hal sing wajib. Akeh aktifitas online sing ngharusake nggunakake email, contoh ndaftar ing facebook, twitter, nggawe blog, belanja online lan liya-liyane. 
Email yoiku kotak pos ing duniya maya, sarana kanggo komunikasi ntrima lan ngirim pesan. Dadi, duwenen alamat email soko saiki. 

kanngo nggawe alamat email akeh pilihane, ono sing gratis sakmono ugo ono sig mbayar. Contoh layanan email sing mbayar yoiku jeneng email berdasarkan jeneng domain ing di duweni, biaya sing kudu dikeluarkan yoiku mbayar layanan hosting kanggo jeneng domain kuwi. Seliyaning mbayar, akeh ugo layanan email sing gratis, layanan email gratis sing terkenal ing duniya maya yaitu Yahoo mail, Gmail, Hotmail, lan liya-liyane.
Gmail
Gmail

Cara nggawe email ing gmail

Ing postingan saiki, Ar Royyan Dwi saputra arep nerangke kepriben Cara nggawe email ing gmail (google mail).

Cara nggawe email ing gmail : 
  • Silahkan Panjenegan kunjungi alamat gmail iki : http://mail.google.co.id

{ 0 komentar... read them below or add one }

Poskan Komentar